VERZENDING VIA POSTNL

2J Bricks werkt samen met PostNL. Samen streven wij ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen twee werkdagen. Bekijk de actuele status van je bestelling op je 'Mijn bestellingen' pagina. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaartje bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd.
Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat je bestelling dan afleveren op je werk, bij familie of kennissen.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten hangen af van de grootte van het pakketje. Wanneer het pakket door de brievenbus past zijn de verzendkosten €3,50,- per bestelling. Wanneer het pakket groter is bedragen de verzendkosten €5,-
Bij besteding boven de €75,- betaal je geen verzendkosten. Woon je buiten Nederland, België of Duitsland, maar wil je toch bestellen bij 2J Bricks? 

Neem dan contact op met de klantenservice via onze Live Chat of via de e-mail contact@2j-bricks.com. Zij kunnen je informeren over verzendkosten en levertijd, en je helpen met bestellen.

LEVERTIJDEN & DEELLEVERINGEN

We streven ernaar om je bestelling binnen twee tot drie werkdagen te leveren. Op de site wordt per artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wanneer jouw bestelling wordt verzonden ontvang je van ons een e-mail met daarin een tracking nummer. Met het tracking nummer kan je de bestelling eenvoudig volgen op: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/. Op deze manier kun je precies zien waar je pakketje is, en wanneer het wordt bezorgd.
Heb je meerdere artikelen besteld? Dan geldt de levertijd van het artikel met de langste levertijd.

Wil je een product sneller ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice via onze Live Chat of via de e-mail contact@2j-bricks.com.

VERTRAAGDE LEVERING

Wij doen ons uiterste best bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account.

NIET LEVERBARE ARTIKELEN

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen twee tot drie werkdagen op je rekening wordt teruggestort.