2J Bricks staat voor service en kwaliteit. Het kan ondanks onze inspanningen gebeuren dat een product niet voldoet aan je verwachtingen. Je kunt bij 

2J Bricks  gemakkelijk retourneren. Het retourneren van producten is tot dertig dagen na aankoop mogelijk, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is.

Hoe stuur je producten retour:

Stuur een e-mail met daarin opgave van reden retour naar contact@2j-bricks.com
Als je de mail hebt verzonden, wordt er een retourformulier aangemaakt
Wij verzenden het retourformulier per e-mail
Heb je het retourformulier ontvangen, dan kun je de artikelen met het ingevulde retourformulier in een pakketje stoppen (goed afsluiten!) en dit afgeven bij een shippingprovider servicepunt naar keuze. Aan het retourneren zijn geen kosten verbonden. Je ontvangt bij het shippingprovider servicepunt naar keuze een afgiftebewijs dat je goed moet bewaren. Dit is jouw bewijs dat je het retourpakket hebt ingeleverd.

Postadres

Het is ook mogelijk om producten terug te sturen via de reguliere post. De kosten hiervan zijn in dit geval wel voor eigen rekening.

2J Bricks klantenservice
Mariastraat 18L
1404 HN Bussum

Retourvoorwaarden

Voor het retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen dertig dagen na ontvangst van de bestelling moet de retour worden gestuurd.
  • Je kunt ook binnen dertig dagen gebruik maken van het herroepingsrecht door ons een verklaring te sturen dat je van de koop wil afzien.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag wel).
  • Indien het artikel aantoonbaar gedragen of gebruikt is (meer dan noodzakelijk), dan is de berekende waardevermindering voor rekening van de klant.
  • De originele kaartjes en labels zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, nog bevestigd aan het artikel.

Terugbetaling

Bij een retour wordt het bedrag binnen maximaal tien werkdagen, na verwerking van de retour, teruggestort op de rekening (of creditcard) waarmee je hebt betaald. Als je hebt gekozen voor Klarna worden de retouren in mindering gebracht op de factuur.

Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat de producten zijn geretourneerd.

Let op: betaalde verzendkosten worden niet vergoed!

Klachten over de artikelen

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen twee maanden te melden bij onze klantenservice. Heb je een andere klacht, meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice.

Je kunt je klacht per e-mail; contact@2j-bricks.com of per reguliere post indienen.

Je klacht zal binnen maximaal twee werkdagen worden behandeld. We sturen je hier per e-mail of per brief een bevestiging van.